Dagens outfit

18.02.2010 kl. 20:36
Självklart som bloggare hör det till med en dagens outfit. Så också i denna blogg. Idag presenteras outfitten av min kompis TW.

Eftersom det här med mode är nytt för mig och de franska uttrycken lyser med sin frånvaro tänkte jag analysera outfitten med hjälp av den svenska programledaren Ernst Kirschteiger.

Han är känd för sitt mycket mysiga språkbruk. Alla meningar i kursiv är lånade av Ernst.

Vi börjar med tröjan. TW vill helt klart förmedla någon form av naivitet, en lekfullhet. En faux fafa definitivt i rätt zeitgeist. Den gröna färgen är som en mogen äldre kvinna som klarar sig på egen hand.

Byxorna är av stuprörsmodell - tyvärr något som gått ur tiden. Definitivt fashiOFF och inte fashiON. Men TW:s smala siluett bär upp jeansen även i en tid när chic:ens missunnsamma blickar blåser kraftigt. Så trots det är det hjärta, hjärna, i nån skön förening där.

Skorna känns helrätt. Ledorden just nu inom modevärlden är ålderdom, liktorn och ischias. Den gubbiga modellen i en klassisk  svart nyans får det att brumma som en liten humla i mitt bröst.

Avslutningsvis, helheten. Tycker TW lyckas riktigt bra. Den rosa boan överraskar totalt med sin Serge Gainsbourgska förföriskhet. När jag ser TW vill jag bara skrika:

Åh, kära nån, vilken dag. Jag är så full av intryck.

Den här outfitten får helt klart godkänt. Den ger en väldigt skön kontakt mellan ute och inne. Det är som om att ute och inne vill varandra någonting.
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Spot on. Brumma som en humla. LOL.
Frida19.02.10 kl. 14:32
Strålande! Du är en sann pärla!
smilla.ratata.fi20.02.10 kl. 13:40

Trebarnsfar bosatt i förortsdjungeln. Precis som Kent från jeppis så jobbar jag med media, dock med säte i Vasa. Älskar antikrundan och all form av träning. Är jättenördig, fast på ett bra sätt. På ett kreddigt och spännande sätt.

Senaste kommentarer

15.04, 17:56Bloggflytt av x3m.fi/nicke_alden
25.01, 10:34Skavlan av Kati
24.01, 18:58Kungen är far till alla barnen av popcorn.ratata.fi
16.01, 22:35Trotset av lilian
14.01, 20:44Pumping Iron av annehietanen.ratata.fi