You been SINNED!

10.03.2010 kl. 22:09
Eftersom jag är lyckligt gift och har skapat en avkomma som antagit en fysisk skepnad i form av två barn och en som ännu är aningen oskarp i kanterna så känns det poänglöst att sitta inne med information som kanske kan gagna dig. Du som är singel och inte trivs med det.

Missförstå mig inte. Det finns singlar som trivs med det autoerotiska tillståndet. dunkel belysning, micropizzor och stavgångsavsky.

Tre av världshistoriens bästa raggningsrepliker, det bjuder jag på denna grådaskiga onsdagskväll. För både tjejer och killar.

1. Jag vet att du vill! (Måste sägas med övertygelse och intensiv blick, funkar i ett fall av tio. Men en minut i himlen är bättre än noll minuter i himlen)

2. Hej, min kompis där borta (peka på din vän) han undrar ifall du tycker jag är snygg?

3. Jag har sju intressen, sex och jordbruk! (bevisat att det funkar, om inte annat som en öppningsreplik. Min kollega Nicke kan intyga på begäran)

Detta är mitt sätt att hjälpa världen. USA for Africa hade We are the World. Jag har tre raggningsrepliker
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
tack, i might just get lucky tonight! en höstnatt som denna.
B som i singelbrud12.10.10 kl. 23:43

Trebarnsfar bosatt i förortsdjungeln. Precis som Kent från jeppis så jobbar jag med media, dock med säte i Vasa. Älskar antikrundan och all form av träning. Är jättenördig, fast på ett bra sätt. På ett kreddigt och spännande sätt.

Senaste kommentarer

15.04, 17:56Bloggflytt av x3m.fi/nicke_alden
25.01, 10:34Skavlan av Kati
24.01, 18:58Kungen är far till alla barnen av popcorn.ratata.fi
16.01, 22:35Trotset av lilian
14.01, 20:44Pumping Iron av annehietanen.ratata.fi