Kråklund pojkar

25.11.2010 kl. 22:20


Igår i Prisma såg jag en nazist. Det är sällan vi ser de så där ute på icke-nazistrelaterade ärenden. Jag var så överraskad av denna syn att jag var tvungen att fejka intresse för det som fanns på hyllan han hade fastnat vid.

Camobyxor, bomberjacka, rakat huvud och förstås ett nazistemblen på den högra ärmen. Hakkorset i rött, vitt och svart. För att väga upp balansen Finlands flagga på den vänstra.

Men till saken hör att det inte vara nazisten per se som fångade min absoluta nyfikenhet. Nej, Det var kontexten, miljön. Han stod nämligen med sin flickvän och valde mellan Piltti och Hipp barnmatsburkar. Djupt och ivrigt försjunkna i en diskussion om vad som är bäst för deras kärleksbarn.

Det är lite som att hitta handklovar i mommos nattdukslåda. Aningen överraskande.

Plus i plusboken för den som lyckas koppla rubriken till texten.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
jag knullar polishund.
mysfabo.ratata.fi26.11.10 kl. 15:29
Klamydia är kända för sina djupa, samhällskritiska texter: Jag e natsi, jag e natsi, jag e Sveriges skinhead Grattis mysfabo, du vann ett mittuppslag i tidningen Shaved.
26.11.10 15:43

Trebarnsfar bosatt i förortsdjungeln. Precis som Kent från jeppis så jobbar jag med media, dock med säte i Vasa. Älskar antikrundan och all form av träning. Är jättenördig, fast på ett bra sätt. På ett kreddigt och spännande sätt.

Senaste kommentarer

15.04, 17:56Bloggflytt av x3m.fi/nicke_alden
25.01, 10:34Skavlan av Kati
24.01, 18:58Kungen är far till alla barnen av popcorn.ratata.fi
16.01, 22:35Trotset av lilian
14.01, 20:44Pumping Iron av annehietanen.ratata.fi