Konsten att dricka kåda

03.12.2010 kl. 22:04
Har suttit en stund och rannsakat min teknologiska själ och kom fram till insikten att jag alltid varit sist med den senaste tekniken.

Jag köpte t.ex min första laptop för ca ett år sedan. En PC, när varje individ med nån form av självrespekt patinerad med den rätta sortens ironiska syn på livet skaffar en mac.

Jag använder fortfarande en Nokia, då precis varje person jag känner (överdrift) är redan inne på sin andra eller tredje iPhone.

Jag har en 26 tums platteve utan hdmi då de flesta redan har en 46 tums led med inbyggd vibrator.

Självklart finns det de som går mot strömmen. Hampabarnen som envisas med att leva ett tevefritt liv, de som har ett gökur på uppspikat på toalettväggen bara för att det är så fel så det är rätt. Och det är ett val jag respekterar.

Men fan, kul om man nån gång sku ha nåt materiellt att skryta med. Själv blev jag sjukt imponerad av smsfunktionen på en iPhone som jag fick bevittna för en vecka sen. Han som instruerade mig såg mest trött och uttråkad ut.

Jag dricker teknologisk kåda medan alla andra smuttar på kallfusionerad champagne.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
ja den där telefonen, det väl inte ens en iFicklampa i den. min strytåliga noki har en. Oumbärligt.
niklasgerkman.ratata.fi04.12.10 kl. 13:09

Trebarnsfar bosatt i förortsdjungeln. Precis som Kent från jeppis så jobbar jag med media, dock med säte i Vasa. Älskar antikrundan och all form av träning. Är jättenördig, fast på ett bra sätt. På ett kreddigt och spännande sätt.

Senaste kommentarer

15.04, 17:56Bloggflytt av x3m.fi/nicke_alden
25.01, 10:34Skavlan av Kati
24.01, 18:58Kungen är far till alla barnen av popcorn.ratata.fi
16.01, 22:35Trotset av lilian
14.01, 20:44Pumping Iron av annehietanen.ratata.fi