Att vinna över en väderkvarn

04.12.2010 kl. 20:37
Eldstaden är min väderkvarn. Vi har betalat väldigt mycket för en "varaava takka" men vårt värmesystem motverkar ackumuleringen. Men jag försöker och försöker. Vaktar spisen som en lapplisa på ackordslön.

Sakta men säkert för jag över spjället från sommareldning till ackumulering. Väntar med spänning om det ska fungera, eller om det börjar röka in.

Oftast röker det in och jag hoppar blixtsnabbt upp och flippar systemet. Finjusterar tekniken. Hittar alternativa sätt att placera veden för optimalt drag.

I filmen Rare Exports tämjer killarna julgubben. Jag tämjer en eldstad.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Trebarnsfar bosatt i förortsdjungeln. Precis som Kent från jeppis så jobbar jag med media, dock med säte i Vasa. Älskar antikrundan och all form av träning. Är jättenördig, fast på ett bra sätt. På ett kreddigt och spännande sätt.

Senaste kommentarer

15.04, 17:56Bloggflytt av x3m.fi/nicke_alden
25.01, 10:34Skavlan av Kati
24.01, 18:58Kungen är far till alla barnen av popcorn.ratata.fi
16.01, 22:35Trotset av lilian
14.01, 20:44Pumping Iron av annehietanen.ratata.fi