Världens bästa serie blir film

30.12.2010 kl. 12:17
Jag är en stor vän av serietidningar och Tintin är min absoluta favorit. Tillsammans med min kollega Antti så har vi en tävling i vem som snabbast kan samla alla serietidningar. Tyvärr ligger jag fortfarande under tio stycken.

Men till min stora förvåning och fruktansvärt intensiva glädje fick jag nyss veta att Tintin blir film. Nästa år. Steven Spielberg regisserar, Andy Serkis spelar Captain Haddock.

Ojoj...första filmen heter Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn.
Men mest ser jag framemot Tintin i Kongo. Hur filmatiserar man den? Ifråga om politisk inkorrekthet toppar den till och med den brunbergska kyssen.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Jag håller med! Hypen är ett faktum. Hoppas Tintin får tillfälle att besöka knarkarkvarter i Asien. Det om något är nåt för kidsen.
its-alive.ratata.fi02.01.11 kl. 23:41

Trebarnsfar bosatt i förortsdjungeln. Precis som Kent från jeppis så jobbar jag med media, dock med säte i Vasa. Älskar antikrundan och all form av träning. Är jättenördig, fast på ett bra sätt. På ett kreddigt och spännande sätt.

Senaste kommentarer

15.04, 17:56Bloggflytt av x3m.fi/nicke_alden
25.01, 10:34Skavlan av Kati
24.01, 18:58Kungen är far till alla barnen av popcorn.ratata.fi
16.01, 22:35Trotset av lilian
14.01, 20:44Pumping Iron av annehietanen.ratata.fi